Specialtillverkade hästlastbilar för säker transport av dina hästar

Våra hästlastbilar

Beställ en prisvärd hästlastbil efter dina egna önskemål. Här finns våra olika modeller och alternativ. Alla våra hästlastbilar är ombyggda av svenska begagnade bilar.

Hästbilar till salu

Här hittar du våra redan producerade hästlastbilar. Kanske den modellen du önskar finns inne. Håll utkik, vi lägger upp de hästlastbilar vi har till salu här.

Se våra hästlastbilar till salu

Nöjda kunder

Se våra referenser och vad våra kunder uppskattar med våra hästlastbilar. Våra kunder är av varierande art, alltifrån tävlingsryttare till ridskolor.

Hästlastbilar till salu

Vi bygger hästlastbilar som tillgodoser hästens säkerhet och dina önskemål

På Entill hästlastbil har vi tagit fasta på att bygga säkra och komfortabla hästtransporter som ägaren och hästen vill ha. Genom att använda svenska  begagnade bilar som bas kan vi bygga transporter med specifika tillägg och utifrån hästägarens önskemål. Våra hästtransporter är ett prisvärt alternativ när du önskar att rulla in på tävlingsplatsen eller till träning med en lastbil som är både snygg och unik.

Av hästägare för hästägare

Vi som driver Entill hästlastbil är själva hästägare och har arbetat med hästar hela vårt liv. Därför är det av största vikt att det som vi levererar håller en hög kvalitet när det kommer till säkerhet och komfort för hästarna och dig som ägare. Hos oss blir du väl omhändertagen och vi finns bara ett telefonsamtal eller mail bort för frågor och funderingar.

Levererade bilar och nöjda kunder