Fullt upp i verkstaden!

De senaste månaderna har vi haft stor efterfrågan på bilar, och väldigt mycket att göra! Ett angenämt problem, såklart, och för er som går och väntar på att beställa en bil, så kan vi bara be er om tålamod.

När vi får in en ny bil som vi skall börja bygga på, så hör vi först och främst av oss till dem som har skrivit upp sig på vår väntelista, och där bilen passar deras önskemål vad gäller ålder, storlek, typ av växellåda, etc. Om bilen inte blir uppbokad, så lägger vi ut den på Facebook och här på hemsidan när vi börjar bygga, för att ge kunden möjlighet att vara med och bestämma utförande och färg.

Vill du vara säker på att inte missa när vi får in en bil som passar dig? Använd kontaktformuläret här på hemsidan, eller gilla oss och skicka ett meddelande på Facebook.

Bil och husvagn

Hästar i hästdel på tunglastande bil


Två hästar på sin premiärtur

Urlastning. Ramp med fjädring fälls enkelt ner av bara en person.

Övervakningskameran visar de två hästarna i hästdelen

Middagen grillas vid bilen

Två hästar på tur